Dacă sunteți în căutarea unor prășitori de calitate și performanță, ați ajuns la locul potrivit. La noi găsiți o gamă variată de prășitori, potrivite pentru diferite tipuri de culturi și soluri. Fie că aveți nevoie de o prășitoare cu roți, cu discuri, cu cuțite sau cu greble, noi avem soluția pentru dumneavoastră.

Prășitoarele noastre sunt echipate cu sisteme moderne și eficiente, care vă permit să prășiți și să fertilizați simultan culturile dumneavoastră. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți opta pentru o prășitoare cu fertilizare de  5, 7 sau 9 rânduri, care vă asigură o distribuție uniformă și optimă a îngrășămintelor.

Prășitoarel noastre sunt compatibile cu diferite modele de tractoare, de la cele mici la cele mari. Noi vă oferim prășitori pentru tractor de 5 rânduri, care se potrivesc perfect cu tractoarele noastre de vânzare. De asemenea, avem prășitori special concepuți pentru porumb, de 4, 5 sau 6 rânduri, care vă garantează o prășire eficientă și rapidă a culturii de porumb.

Suntem la dispoziția dumneavoastră cu informații, sfaturi și oferte personalizate. Alegeți prășitoarele noastre și veți avea parte de o agricultură modernă și profitabilă.