Despre DIAGAR

Scopul nostru

Firma DIAGAR SRL a fost fondată în anul 2013, și din acel moment ne-am angajat în furnizarea de produse agricole de calitate pentru fermieri. Cu un accent deosebit pe relația directă cu clienții noștri și cu o echipă de profesioniști calificați, misiunea noastră la „Diagar” este să oferim servicii de asistență tehnică și service personalizate, adaptate cerințelor și nevoilor fiecărui client.

Service și Piese de Schimb

Suntem conștienți de importanța unei agriculturi eficiente și de încrederea de care fermierii au nevoie în utilajele lor agricole. De aceea, oferim nu doar produse de înaltă calitate, ci și un serviciu complet care include service mobil și furnizare de piese de schimb originale. În agricultură, perioadele de folosire a utilajelor sunt intense, iar un service de încredere poate face diferența în succesul clienților noștri. Echipa noastră de service mobil este gata să intervină rapid în orice punct al țării pentru a asigura o funcționare optimă a utilajelor și echipamentelor agricole.

Servicii de calitate

Oferim o gamă completă de servicii, de la consiliere înainte de vânzare, verificări amănunțite înainte de livrare, revizii periodice, până la reparații și furnizare de piese de schimb și accesorii. Calitatea serviciilor noastre de asistență tehnică se încadrează în standardele internaționale din industrie. Echipa noastră tehnică de service este formată din specialiști calificați și se instruiește constant pentru a oferi clienților noștri asistență tehnică de cea mai înaltă calitate.

 

 

La DIAGAR, punem un accent deosebit pe seriozitate și promptitudine, și suntem aici pentru a vă sprijini în fiecare etapă a procesului dvs. agricol. De la consilierea pre-vânzare, controlul înainte de vânzare, reviziile periodice și reparații, până la furnizarea de piese de schimb și accesorii, suntem partenerul dvs. de încredere în agricultură.

Ne mândrim cu experiența noastră vastă în domeniul produselor agricole și suntem dedicați satisfacției clienților noștri. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dumneavoastră și să vă sprijinim în atingerea succesului în agricultură.