Irigațiile sunt esențiale pentru agricultură, mai ales în zonele cu climă aridă sau secetoasă. Irigațiile permit cultivarea unor plante care altfel nu ar rezista la lipsa de apă și asigură o creștere optimă a recoltei. Există diferite tipuri de irigații, în funcție de nevoile fiecărei culturi, de sursa de apă și de metoda de distribuție. Pe site-ul nostru, puteți găsi o gamă variată de produse pentru irigații, împărțite în trei subcategorii: motopompe, pompe acționate la cardan și tamburi.

Motopompele sunt dispozitive care folosesc un motor termic pentru a pompa apa dintr-o sursă la o altă destinație. Motopompele sunt utile pentru irigarea culturilor care necesită o presiune mare a apei, cum ar fi cele prin aspersie. Motopompele pot fi folosite și pentru drenarea apei în caz de inundații sau pentru alimentarea cu apă a altor utilaje agricole. Pe site-ul nostru, puteți găsi motopompe de diferite puteri, capacități și debituri, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Pompele acționate la cardan sunt dispozitive care folosesc forța unui tractor pentru a pompa apa dintr-o sursă la o altă destinație. Pompele acționate la cardan sunt utile pentru irigarea culturilor care necesită o presiune medie a apei, cum ar fi cele prin picurare. Pompele acționate la cardan pot fi folosite și pentru transferul apei între rezervoare sau pentru umplerea cisternei de apă. Pe site-ul nostru, puteți găsi pompe acționate la cardan de diferite tipuri, dimensiuni și performanțe, compatibile cu majoritatea tractoarelor.

Tamburii sunt dispozitive care folosesc un tambur rotativ pentru a derula și a înfășura un furtun de irigare. Tamburii sunt utile pentru irigarea culturilor care necesită o presiune mică a apei, cum ar fi cele prin brazdă. Tamburii pot fi folosiți și pentru irigarea unor suprafețe mari, fără a necesita mutarea frecventă a furtunului. Pe site-ul nostru, puteți găsi tamburi de diferite modele, lungimi și diametre, echipați cu sisteme de reglare și de siguranță.

Dacă sunteți interesați de produsele noastre pentru irigații, vă invităm să ne contactați pentru orice informație suplimentară. Vă oferim cele mai bune soluții pentru irigațiile agricole, la prețuri avantajoase și cu garanție de calitate.