O motopompă este un dispozitiv care pompează apa dintr-o sursă la o altă destinație, folosind un motor termic. Motopompele sunt folosite pentru irigarea culturilor agricole, dar și pentru alte scopuri, cum ar fi drenarea apei în caz de inundații, alimentarea cu apă a altor utilaje sau stingerea incendiilor. Pe site-ul nostru, puteți găsi o ofertă variată de motopompe, potrivite pentru diferite nevoi și bugete.

Dacă sunteți în căutarea unei motopompe pentru irigatii, vă recomandăm să alegeți una dintre motopompele noastre de debit, presiune sau mixte, în funcție de tipul de irigare pe care îl practicați. Motopompele de debit sunt ideale pentru irigarea prin aspersie, deoarece oferă un volum mare de apă la o presiune moderată. Motopompele de presiune sunt ideale pentru irigarea prin picurare, deoarece oferă o presiune mare a apei la un volum mic. Motopompele mixte sunt ideale pentru irigarea prin brazdă, deoarece oferă un echilibru între debit și presiune.

În ceea ce privește motopompe pentru apa murdara, vă recomandăm să alegeți una dintre motopompele noastre cu motor termic, care pot pompa apa cu impurități, nisip sau pietriș, fără a se bloca sau a se deteriora. Motopompele noastre pentru apa murdara au un filtru special, care împiedică intrarea particulelor solide în sistemul de pompare. Motopompele noastre pentru apa murdara pot fi folosite pentru irigarea culturilor care nu necesită o calitate ridicată a apei, cum ar fi cele de furaj sau de biomasă.

Dacă doriți motopompe pe benzină, vă recomandăm să alegeți una dintre motopompele noastre Honda, care sunt recunoscute pentru fiabilitatea și performanța lor. Motopompele noastre Honda au un motor puternic și eficient, care consumă puțin combustibil și produce puține emisii. Motopompele noastre Honda au un design compact și ușor, care facilitează transportul și depozitarea. Motopompele noastre Honda au un sistem de pornire la șfoară sau electrică, care asigură o pornire rapidă și ușoară.

Ca și motopompe diesel, vă recomandăm să alegeți una dintre motopompele noastre Lombardini sau Iveco care sunt renumite pentru durabilitatea și robustețea lor. Motopompele diesel oferite de noi au un motor rezistent și puternic, care poate funcționa în condiții grele și pe termen lung. Motopompele noastre diesel au un rezervor mare de combustibil, care permite o autonomie mare de funcționare. Motopompele noastre diesel au un sistem de amorsare manuală, care permite o pornire sigură și simplă.

Acestea sunt doar câteva dintre motopompele pe care le puteți găsi pe site-ul nostru. Vă invităm să ne contactați pentru orice întrebare sau solicitare. Suntem la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru irigațiile agricole.