Tractoarele Lovol sunt o alegere excelentă pentru fermieri, constructori și transportatori din România. Aceste tractoare oferă performanțe și fiabilitate la prețuri accesibile.

Tractoarele Lovol sunt disponibile într-o varietate de modele. Puterile tractoarelor Lovol variază de la 25 CP la 100 CP. Aceste tractoare sunt perfecte pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv:

  • Agricultură: Tractoarele Lovol sunt ideale pentru lucrările agricole, cum ar fi aratul, semănatul, recoltat și transportul.
  • Construcții: Tractoarele Lovol sunt puternice și durabile, făcându-le ideale pentru lucrările de construcții, cum ar fi transportul materialelor, săparea și nivelarea.
  • Transport: Tractoarele Lovol sunt versatile și eficiente, făcându-le ideale pentru transportul de mărfuri și persoane.

Tractoarele Lovol sunt echipate cu motoare puternice și fiabile, cutii de viteze eficiente și sisteme de suspensie confortabile. Acestea sunt, de asemenea, fabricate cu materiale de înaltă calitate, ceea ce le face durabile și rezistente la uzură.

Iată câteva dintre modelele de tractoare Lovol pe care le puteți găsi în magazinul nostru online:

  • Tractor Lovol 504 este un tractor puternic și eficient, perfect pentru lucrările agricole și de construcții. Are o putere de 50 CP și este echipat cu un motor diesel de înaltă calitate.
  • Tractor Lovol 254 este un tractor compact și versatil, perfect pentru lucrările agricole de mici dimensiuni. Are o putere de 25 CP și este echipat cu un motor diesel economic.
  • Tractor Lovol 754 este un tractor puternic și durabil, perfect pentru lucrările agricole intensive. Are o putere de 75 CP și este echipat cu un motor diesel puternic.

Comandați astăzi un tractor Lovol și bucurați-vă de performanțe și fiabilitate la prețuri accesibile!