Cultivarea solului este o activitate esențială pentru obținerea unor recolte bogate și sănătoase. Pentru a vă ușura munca și a vă eficientiza timpul, vă oferim o gamă variată de utilaje agricole de înaltă calitate, adaptate nevoilor dumneavoastră. În această categorie, puteți găsi două subcategorii de semănători pentru plante prășitoare și plante păioase, care vă vor ajuta să semănați cu precizie și randament diferite culturi, cum ar fi porumbul, soia, floarea-soarelui, grâul, orzul, ovăzul etc.

În materie de semănători plante prășitoare vă punem la dizpoziție semănători pneumatice, mecanice sau multifuncționale, cu fertilizare sau fără, cu cadru fix, semitelescopic sau telescopic, cu brazdare dublu disc, simplu disc sau Corex. Aceste semănători sunt ideale pentru semănatul plantelor prășitoare, care necesită o distanță mai mare între rânduri și o adâncime optimă de îngropare a semințelor. Printre producătorii de top pe care îi puteți alege se numără Maschio Gaspardo, Bufer sau Madara.

În ceea ce privește semănătorile de plante păioase avem semănători universale, profesionale sau tractate, cu sau fără fertilizare, cu disc simplu, dublu sau Corex. Aceste semănători sunt potrivite pentru semănatul plantelor păioase, care necesită o distanță mai mică între rânduri și o distribuție uniformă a semințelor. Printre producătorii de renume pe care îi puteți alege se numără Maschio Gaspardo sau Bufer.

Vă invităm să vizitați și să descoperiți oferta noastră de semănători pentru plante prășitoare și plante păioase, care vă vor asigura un semănat de calitate și eficient. Contactați-ne acum și comandați-vă semănătoarea dorită!