Îți prezentăm o gamă variată de tractoare LS, marca sud-coreeană recunoscută pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Tractoarele LS sunt echipate cu motoare puternice și eficiente de la Mitsubishi și Iveco, care asigură o tracțiune excelentă și un consum redus de combustibil. Toate tractoarele LS au tractiune 4×4 și cabină, pentru a oferi confort și siguranță șoferului în orice condiții de teren și climatice. Tractoarele LS au o putere variabilă între 25 și 101 CP, în funcție de model și de nevoile tale. De asemenea, tractoarele LS sunt dotate cu tehnologia Tier V, care reduce emisiile de noxe și respectă normele de mediu. Tractoarele LS sunt ideale pentru diverse aplicații agricole, cum ar fi aratul, semănatul, cositul, transportul și multe altele. Pe această pagină, îți oferim tractoare LS la prețuri accesibile și promoții atractive. De asemenea, îți oferim garanție și service pentru toate tractoarele LS pe care le achiziționezi de la noi. Îți prezentăm câteva dintre cele mai populare modele de tractoare LS pe care le avem în stoc:

  • Tractor LS U60: un tractor compact și ușor, cu o putere de 60 CP, ideal pentru lucrări mici și medii. Acest tractor are un motor Mitsubishi de 2.5 litri, o transmisie mecanică cu 16 viteze și un sistem hidraulic cu 3 puncte de prindere. Tractorul LS U60 are o greutate de 2.1 tone și o lungime de 3.4 metri.
  • Tractor LS 50 CP: un tractor versatil și economic, cu o putere de 50 CP, potrivit pentru lucrări diverse. Acest tractor are un motor Mitsubishi de 2.2 litri, o transmisie hidrostatică cu 3 game și un sistem hidraulic cu 3 puncte de prindere. Tractorul LS 50 CP are o greutate de 1.8 tone și o lungime de 3.2 metri.
  • Tractor LS Plus 90: un tractor robust și puternic, cu o putere de 90 CP, recomandat pentru lucrări grele și intensive. Acest tractor are un motor Iveco de 3.9 litri, o transmisie mecanică cu 32 de viteze și un sistem hidraulic cu 3 puncte de prindere. Tractorul LS Plus 90 are o greutate de 3.5 tone și o lungime de 4.1 metri.
  • LS MT7.101Gear: un tractor de ultimă generație și de înaltă performanță, cu o putere de 101 CP, destinat pentru lucrări complexe și profesionale. Acest tractor are un motor Iveco de 4.5 litri, o transmisie mecanică cu 40 de viteze și un sistem hidraulic cu 3 puncte de prindere. Tractorul LS MT7.101Gear are o greutate de 4.2 tone și o lungime de 4.3 metri.