Dacă ești în căutarea unor tractoare de calitate, performante și accesibile, atunci te invităm să descoperi gama de tractoare HATTAT, produse de Hattat Tractor, unul dintre cei mai mari producători de tractoare din lume. Tractoarele HATTAT sunt echipate cu motoare Perkins Stage 3A, care oferă un consum redus de combustibil și o emisie scăzută de noxe, respectând astfel normele europene de mediu. Motoarele Perkins sunt cunoscute pentru fiabilitatea și durabilitatea lor, fiind folosite de peste 80 de ani în industria agricolă.

Tractoarele HATTAT sunt disponibile în diferite modele și puteri, în funcție de nevoile și preferințele tale. De exemplu, tractorul HATTAT T4110 este un model puternic, cu o putere de 113 CP, care poate efectua lucrări grele și complexe, cum ar fi aratul, semănatul, cositul sau transportul. Acest model are un CIV (certificat de identificare a vehiculului), care îți permite să circuli pe drumurile publice fără probleme. Tractorul HATTAT C3080 este un model compact, cu o putere de 75 CP, care este potrivit pentru lucrările din spații înguste sau cu obstacole, cum ar fi livezile, viile sau grădinile. Acest model are o manevrabilitate excelentă și o viteză adaptată la fiecare tip de lucru.

Nu mai aștepta și vizualizează toate modelele de tractoare HATTAT și  solicită o ofertă personalizată. Tractoarele HATTAT sunt printre cele mai bune tractoare de la un producător de renume mondial.