Lame de zăpadă sunt utilaje agricole care se folosesc pentru a îndepărta zăpada de pe drumuri, terenuri sau alte suprafețe. Aceste utilaje se atașează la tractoare sau alte vehicule și au o lamă metalică care poate fi reglată în funcție de înălțime, unghi și presiune. Lame de zăpadă pot fi de diferite tipuri, în funcție de lățimea, forma și materialul lamei, de modul de acționare și de sistemul de prindere. Pe site-ul nostru, puteți găsi o ofertă variată de lame de zăpadă de calitate, la prețuri accesibile. Vă invităm să alegeți modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Pentru a vă ajuta să alegeți lame de zăpadă potrivite, vă oferim câteva sfaturi și informații utile:

  • Alegeți lame de zăpadă în funcție de tipul de tractoare sau vehicule pe care le aveți. Verificați dacă sistemul de prindere este compatibil și dacă puterea motorului este suficientă pentru a acționa lama.
  • Alegeți lame de zăpadă în funcție de suprafața pe care o curățați. Dacă suprafața este asfaltată sau betonată, puteți folosi lame de zăpadă cu lamă metalică sau cu lamă metalică și cauciuc. Dacă suprafața este pietruită sau nisipoasă, puteți folosi lame de zăpadă cu lamă de cauciuc sau cu lamă de cauciuc și metal. Dacă suprafața este moale sau umedă, puteți folosi lame de zăpadă cu lamă de poliuretan sau cu lamă de poliuretan și metal.
  • Alegeți lame de zăpadă în funcție de cantitatea și tipul de zăpadă pe care o îndepărtați. Dacă zăpada este puțină și uscată, puteți folosi lame de zăpadă drepte sau în formă de V. Dacă zăpada este multă și umedă, puteți folosi lame de zăpadă curbate sau în formă de U. Dacă zăpada este înghețată sau compactată, puteți folosi lame de zăpadă cu lamă metalică și cu cuțit răzuitor.
  • Alegeți lame de zăpadă care au funcții suplimentare, cum ar fi reglarea hidraulică sau electrică a lamei, sistemul de oscilație sau de basculare a lamei, sistemul de protecție la impact sau de amortizare a șocurilor, sistemul de iluminare sau de semnalizare a lamei, sistemul de încălzire sau de degivrare a lamei.