Plugurile sunt utilaje agricole indispensabile pentru prelucrarea solului, care au rolul de a săpa brazde în sol, răsturnându-l și amestecându-l cu resturile vegetale.

Îți oferim pluguri reversibile, care pot răsturna brazda în ambele sensuri, fără să fie nevoie să schimbi direcția de mers a tractorului. Acest tip de plug este mai eficient, mai economic și mai ecologic decât plugurile convenționale. Poți alege între plug reversibil 2 brazde, plug reversibil 3 brazde sau plug reversibil cu mai multe brazde, în funcție de lățimea și adâncimea de lucru dorite.

Pe website-ul nostru vei găsi și pluguri cu arcuri, care au un sistem de amortizare cu arcuri, care le permite să se adapteze la denivelările și obstacolele din sol. Acest tip de plug este mai rezistent, mai durabil și mai sigur decât plugurile rigide. Poți alege între plug 2 brazde, plug 3 brazde sau plug cu mai multe brazde, în funcție de puterea și dimensiunea tractorului folosit.

De asemenea puteți vizualiza pluguri cu reglaj hidraulic, care au un sistem de reglare hidraulică a lățimii și adâncimii de lucru, care se poate face direct din cabina tractorului. Acest tip de plug este mai confortabil, mai precis și mai eficient decât plugurile cu reglaj manual. Poți alege între pluguri pentru tractoare mici, pluguri pentru tractoare mari sau pluguri universale, în funcție de nevoile și preferințele tale.

Îți oferim și pluguri cu dispozitiv de transport, care au un dispozitiv special de transport, care le permite să se deplaseze pe drumuri fără să deterioreze solul sau să ocupe spațiu. Acest tip de plug este mai practic, mai mobil și mai sigur decât plugurile fără dispozitiv de transport. Poți alege între pluguri cu roți, pluguri cu șenile sau pluguri cu remorcă, în funcție de distanța și condițiile de transport.

Toate plugurile noastre sunt de calitate superioară, fabricate din materiale rezistente și dotate cu organe active performante. Plugurile noastre sunt garantate, certificate și verificate, pentru a-ți oferi siguranță și satisfacție. Plugurile noastre sunt de vânzare la prețuri accesibile, competitive și negociabile, pentru a-ți oferi avantaje și oportunități.

Nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe detalii despre plugurile noastre, pentru a solicita o ofertă personalizată sau pentru a programa o vizită la depozitul nostru. Suntem la dispoziția ta cu informații, sfaturi și soluții pentru prelucrarea solului. Alege plugurile noastre și vei avea parte de o arătură de calitate, rapidă și eficientă.