Dacă ai nevoie de echipamente și utilaje care să te ajute să manipulezi și să stochezi diferite tipuri de materiale în ferma sau depozitul tău, atunci ai ajuns în locul potrivit. Aici găsești tot ce îți trebuie pentru a transporta și mișca cu ușurință sarcini de orice fel, cum ar fi cereale, furaje, îngrășăminte, pământ, nisip, pietriș, pietre, lemne, paleti, big bags și multe altele. Avem două subcategorii de produse care te pot interesa: încărcătoare frontale și macarale big bags.

Încărcătoarele frontale sunt niște utilaje foarte practice, care se pot atașa la tractoarele tale, indiferent de model sau marcă. Ele au niște sisteme hidraulice foarte puternice, care îți permit să ridici și să cobori brațele și cupele după cum vrei tu. În plus, poți schimba cupele cu alte tipuri de atașamente, cum ar fi furci, găleți, lame, greble, etc., în funcție de ce vrei să faci. Cu încărcătoarele frontale, poți să încarci și să descarci materiale, să cureți terenurile, să nivelezi solul și multe altele.

Macaralele big bags sunt niște echipamente speciale pentru a manipula sacii mari (big bags), care pot avea până la 2 tone. Ele se pot prinde de tractoare sau de încărcătoare frontale, și au un sistem de prindere sigur și stabil, care nu lasă sacii să alunece sau să se răstoarne. Cu macaralele big bags, poți să transporti și să depozitezi materiale în vrac, cum ar fi cereale, furaje, îngrășăminte, etc.