Dacă sunteți în căutarea unui tractor nou, robust și fiabil, atunci vă recomandăm să alegeți un tractor Belarus. Tractoarele Belarus sunt produse de compania Minsk Tractor Works, care are o experiență de peste 70 de ani în domeniul fabricării de mașini agricole. Tractoarele Belarus se remarcă prin performanță, confort și siguranță, fiind potrivite pentru o gamă variată de lucrări agricole.

Pe pagina noastră, puteți găsi o selecție de tractoare Belarus noi, cu diferite caracteristici și prețuri. De exemplu, puteți opta pentru un tractor Belarus 4×4, care are tracțiune integrală și poate fi folosit pe terenuri dificile. Sau puteți alege un tractor Belarus 952.3, care are un motor puternic de 95 CP și un design modern. Dacă aveți nevoie de un tractor cu încărcător frontal, vă sugerăm să vă uitați la tractorul Belarus 1523.3, care are un motor de 158 CP și este ideal pentru lucrări grele.

Pentru a vă asigura că tractoarele Belarus funcționează la parametri optimi, vă oferim și piese de schimb originale, care pot fi comandate online sau prin service . De asemenea, vă oferim garanție și asistență tehnică pentru toate tractoarele Belarus cumpărate de la noi.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă personalizată. Suntem siguri că veți găsi tractorul Belarus care vi se potrivește cel mai bine.

Oferim soluții complete pentru nevoile dvs. agricole, punând la dispoziție Tractoare Belarus ieftine și fiabile.