Descoperiți gama noastră variată de tractoare noi, adaptate nevoilor diversificate din pomicultură, viticultură, horticultură și legumicultură. De la tractoare isodiametrice la modele convenționale, oferim o diversitate de opțiuni, inclusiv tractoare cu diferite puteri și dimensiuni, provenite de la producători și distribuitori de încredere.

Fie că sunteți în căutarea unui tractor cu cabină sau fără cabină, cu transmisie mecanică, hidrostatică sau variabilă, aveți acces la o gamă extinsă de caracteristici tehnologice și performanțe. Tractoarele noastre beneficiază de tracțiune integrală, sistem de frânare antiderapant, și sunt echipate cu sisteme avansate de suspensie și amortizare pentru a asigura confortul în timpul lucrului.

Pentru a vă facilita alegerea, vă punem la dispoziție tractoare cu sistem de încălzire și răcire, sistem de filtrare și protecție a mediului. Asigurăm fiecărui tractor garanție și serviciu post-vânzare, iar opțiunile de finanțare, inclusiv rate și leasing, sunt disponibile pentru a vă sprijini investiția.

Descoperiți și avantajele tehnologice cu tractoare dotate cu cuplă universală, priză de forță frontală și posterioară, sistem de ridicare și coborâre, control al vitezei și al direcției, precum și sisteme de monitorizare și diagnosticare, navigație și comunicație. Aprofundați experiența achiziției cu oferte exclusive de tractoare ieftine și accesibile, reduceri și promoții atractive. Încrederea noastră în calitate se reflectă în fiecare tractor, pregătit să răspundă provocărilor din agricultură cu performanță și eficiență.