Pentru transport veți găsi o gamă variată de remorci și cisterne de apă, concepute pentru a transporta diferite tipuri de materiale și lichide în domeniul agricol. Aceste produse sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, care asigură o bună stabilitate și siguranță pe drum. Fiecare subcategorie de produse are caracteristici specifice, în funcție de nevoile și preferințele clienților.

  • Cisterne de apă: Acestea sunt remorci speciale care pot transporta apă potabilă sau tehnică pentru irigarea culturilor sau pentru alte scopuri agricole. Cisternele de apă au o capacitate variabilă, de la câteva sute de litri până la câteva mii de litri, și sunt dotate cu sisteme de pompare și distribuție a apei. Cisternele de apă pot fi atașate la tractoare sau alte vehicule agricole, și sunt ușor de manevrat și întreținut.
  • Remorci monoax: Acestea sunt remorci simple, cu o singură axă, care pot transporta diverse materiale, cum ar fi lemne, nisip, pietriș, gunoi de grajd, etc. Remorci monoax au o capacitate mică, de la 500 kg până la 2 tone, și sunt ideale pentru ferme mici sau pentru lucrări ușoare. Remorci monoax sunt ușor de atașat și de detașat de la tractoare sau alte vehicule agricole, și au un preț accesibil.
  • Remorci axă dublă: Acestea sunt remorci mai robuste, cu două axe, care pot transporta materiale mai grele și mai voluminoase, cum ar fi cereale, furaje, baloți, etc. Remorci axă dublă au o capacitate mare, de la 3 tone până la 10 tone, și sunt dotate cu sisteme de basculare și de frânare. Remorci axă dublă sunt potrivite pentru ferme mari sau pentru lucrări grele, și necesită tractoare puternice pentru a le tracta.
  • Remorci cu 3 axe: Acestea sunt remorci foarte performante, cu trei axe, care pot transporta materiale extrem de grele și voluminoase, cum ar fi pământ, piatră, beton, etc. Remorci cu 3 axe au o capacitate foarte mare, de la 10 tone până la 30 de tone, și sunt dotate cu sisteme de basculare hidraulică și de frânare pneumatică. Remorci cu 3 axe sunt destinate pentru lucrări foarte grele, și necesită tractoare foarte puternice pentru a le tracta.
  • Remorci cu ax tandem: Acestea sunt remorci speciale, cu două axe așezate una după alta, care pot transporta materiale lungi și grele, cum ar fi grinzi, țevi, profile, etc. Remorci cu ax tandem au o capacitate medie, de la 2 tone până la 6 tone, și sunt dotate cu sisteme de fixare și de frânare. Remorci cu ax tandem sunt folosite pentru transportul de materiale de construcții, și necesită tractoare adecvate pentru a le tracta.
  • Remorci de transport baloți: Acestea sunt remorci speciale, concepute pentru a transporta baloți de fân, paie, lucernă, etc. Remorci de transport baloți au o capacitate variabilă, de la câteva zeci de baloți până la câteva sute de baloți, și sunt dotate cu sisteme de încărcare și de descărcare automată. Remorci de transport baloți sunt ideale pentru fermele care produc furaje pentru animale, și sunt ușor de tractat cu tractoare sau alte vehicule agricole.
  • Remorci pentru transport cereale: Acestea sunt remorci speciale, concepute pentru a transporta cereale, cum ar fi grâu, porumb, orz, etc. Remorci pentru transport cereale au o capacitate variabilă, de la câteva tone până la câteva zeci de tone, și sunt dotate cu sisteme de basculare și de etanșare. Remorci pentru transport cereale sunt folosite pentru transportul de cereale de la câmp la depozit sau la piață, și sunt tractate cu tractoare sau alte vehicule agricole.
  • Remorci viticole: Acestea sunt remorci speciale, concepute pentru a transporta struguri, must, vin, etc. Remorci viticole au o capacitate variabilă, de la câteva sute de litri până la câteva mii de litri, și sunt dotate cu sisteme de pompare și de răcire. Remorci viticole sunt folosite pentru transportul de produse viticole de la vie la cramă sau la piață, și sunt tractate cu tractoare sau alte vehicule agricole.