Utilajele de lucrări publice sunt echipamente specializate pentru realizarea diferitelor activități de întreținere, curățare, siguranță și protecție a infrastructurii și a mediului. Aceste utilaje sunt folosite atât în mediul urban, cât și în cel rural, de către autorități, firme sau persoane private. Utilajele de lucrări publice pot avea diverse funcții și caracteristici, în funcție de tipul și scopul lor.

  • Cisterne de pompieri: sunt vehicule dotate cu rezervoare de apă și sisteme de pompaj și stropire, folosite pentru intervenții în caz de incendiu sau alte situații de urgență. Cisternele de pompieri pot fi atașate la tractoare sau alte vehicule, și pot avea diferite capacități și dotări, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. Cisternele de pompieri pot fi folosite și pentru irigarea culturilor sau a spațiilor verzi.
  • Distribuitoare antiderapant: sunt utilaje folosite pentru împrăștierea de material antiderapant (nisip, sare, pietriș, etc.) pe drumuri, trotuare, parcări sau alte suprafețe, în scopul prevenirii și combaterii alunecării și formării gheții. Distribuitoarele antiderapant pot fi atașate la tractoare sau alte vehicule, și pot avea diferite dimensiuni, forme și sisteme de distribuție, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. Distribuitoarele antiderapant pot fi folosite și pentru fertilizarea solului sau a gazonului.
  • Gredere: sunt utilaje folosite pentru nivelarea și netezirea terenului, pentru pregătirea sau repararea drumurilor, pentru realizarea de șanțuri sau rigole, sau pentru alte lucrări de terasament. Grederele pot fi atașate la tractoare sau alte vehicule, și pot avea diferite lățimi, înălțimi și unghiuri de lucru, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. Grederele pot fi folosite și pentru curățarea zăpezii sau a altor obstacole de pe drumuri.
  • Lame de zăpadă: sunt utilaje folosite pentru îndepărtarea zăpezii sau a altor materiale de pe drumuri, trotuare, parcări sau alte suprafețe. Lamele de zăpadă pot fi atașate la tractoare sau alte vehicule, și pot avea diferite lățimi, înălțimi și unghiuri de lucru, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. Lamele de zăpadă pot fi folosite și pentru nivelarea sau netezirea terenului.
  • Măturător stradal: sunt utilaje folosite pentru curățarea și colectarea deșeurilor, murdăriei, frunzelor sau altor materiale de pe drumuri, trotuare, parcări sau alte suprafețe. Măturătorile stradale pot fi atașate la tractoare sau alte vehicule, și pot avea diferite dimensiuni, forme și sisteme de măturare și aspirare, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. Măturătorile stradale pot fi folosite și pentru curățarea și igienizarea spațiilor publice sau private.
  • Tocătoare de crengi: sunt utilaje folosite pentru tocare și mărunțirea de crengi, resturi vegetale, deșeuri lemnoase sau alte materiale organice. Tocătoarele de crengi pot fi atașate la tractoare sau alte vehicule, și pot avea diferite dimensiuni, forme și sisteme de tocare și evacuare, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. Tocătoarele de crengi pot fi folosite și pentru producerea de biomasă, compost sau mulci.
  • Tocator cu braț lateral: sunt utilaje folosite pentru tocare și mărunțirea de vegetație, iarbă, tufișuri sau alte materiale organice de pe marginea drumurilor, a râurilor, a canalelor sau a altor suprafețe. Tocatorul cu braț lateral este atașat la un tractor, și are un braț articulat care permite o mare flexibilitate și precizie în lucru, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui client. Tocatorul cu braț lateral poate fi folosit și pentru curățarea și întreținerea spațiilor verzi sau a zonelor greu accesibile.

Dacă sunteți în căutarea unor utilaje de lucrări publice de calitate și la un preț accesibil, vă invităm să vizitați magazinul nostru online de vânzare de tractoare și utilaje agricole. Aici veți găsi o gamă variată de utilaje de lucrări publice de la cei mai renumiți producători din domeniu, cum ar fi Matev, Faza, Romsan, Zanon și mulți alții . Toate utilajele noastre de lucrări publice sunt verificate și testate pentru a vă asigura cea mai bună performanță și durabilitate. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau solicitare. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți utilajul de lucrări publice potrivit pentru nevoile dumneavoastră.