O categorie de produse foarte căutată de cei care au nevoie de un utilaj performant și versatil pentru tocarea vegetației de pe taluzuri, șanțuri, acostamente sau alte suprafețe inegale este cea de tocător cu braț lateral. Acestea sunt mașini care se atașează la tractor și au un braț articulat hidraulic care le permite să se deplaseze lateral și să toace crengi, iarbă, tufișuri sau alte resturi vegetale cu diametre de până la 6 cm. Fie că doriți să curățați spațiile verzi din domeniul public sau privat, să întrețineți marginea drumurilor sau să reciclați deșeurile biodegradabile, tocătorul cu braț lateral vă oferă soluția ideală pentru a vă eficientiza munca.

Pe site-ul nostru, puteți găsi o gamă variată de tocătoare cu braț lateral, de la cele mai simple și economice, până la cele mai complexe și robuste. De asemenea, avem și modele de tocătoare cu disc, care pot toca crengi cu diametre mai mari, de până la 21 cm. Toate tocătoarele noastre sunt de calitate superioară, fiabile și ușor de folosit, provenind de la producători de renume.

Dacă sunteți în căutarea unui tocător cu braț lateral care să vă ușureze munca și să vă ajute să tocați vegetația de pe suprafețele dificile, vă invităm să vă alegeți modelul care vi se potrivește cel mai bine. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebare sau nelămurire legată de tocătoarele cu braț lateral sau de alte utilaje agricole pe care le comercializăm.