Dacă ești în căutarea unor semanatori pentru plante prasitoare, de calitate și performanță, ai ajuns în locul potrivit. Aici vei găsi o selecție variată de semanatori pentru porumb și alte plante prasitoare, de la producători de renume, precum Maschio Gaspardo sau Bufer.

Fie că vrei o semanatoare mecanică sau pneumatică, cu cadru fix, semitelescopic sau telescopic, cu sau fără fertilizare, aici vei găsi modelul care se potrivește nevoilor tale. Toate semanatorile noastre sunt dotate cu sisteme moderne de semănat și fertilizare, care asigură o plasare precisă a semințelor, o adaptare la diferite condiții de sol și cultură, și o reducere a consumului de semințe și îngrășământ.

De exemplu, poți alege o semanatoare pentru porumb cu 4 sau 6 rânduri, cu discuri sau brazdare dublu disc, cu buncare de îngrășământ de capacitate mare și instalație electronică pentru monitorizarea fluxului de semințe pe fiecare rând. Sau poți opta pentru o semanatoare pentru plante prasitoare cu fertilizare, care îți permite să semeni direct în miriște sau în paioase, fără a fi nevoie de pregătirea solului.

Indiferent de alegerea ta, vei beneficia de cele mai bune prețuri și de livrare rapidă. Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații sau pentru a plasa o comandă. Suntem aici pentru a te ajuta să-ți dezvolți afacerea cu utilaje agricole de ultimă generație.