Dacă ești în căutarea unor tractoare tagro noi, ai ajuns la locul potrivit. Tractoarele tagro sunt produse de IRUM, un producător românesc de utilaje agricole, și au o serie de avantaje care le fac ideale pentru fermieri mici și mijlocii.

Tractoarele tagro au motoare FPT cu normă de poluare Stage V, care asigură un consum redus de combustibil și o emisie scăzută de noxe. Motoarele FPT sunt recunoscute pentru fiabilitatea și performanța lor, fiind folosite și de alte mărci renumite de tractoare. Tractoarele tagro sunt compacte și ușor manevrabile, fiind potrivite pentru lucrările din spații înguste sau cu obstacole. Au o transmisie mecanică simplă și robustă, care oferă o tracțiune optimă și o viteză adaptată la fiecare tip de lucru. De asemenea, au un confort sporit pentru operator, având o cabină spațioasă, ergonomică și dotată cu aer condiționat.

Tractoarele tagro sunt disponibile în diferite puteri și modele, în funcție de nevoile tale. Cel mai popular model este tractorul irum tagro 102, care are o putere de 102 CP și un cuplu maxim de 420 Nm. Acest model este ideal pentru lucrările de arat, semănat, cosit, transport sau încărcat.

Tractoarele tagro sunt ieftine și performante, având un raport calitate-preț excelent.